GARDEN PARTY
la tine acasă!

Fie că este vorba de un botez, o cununie, o aniversare sau pur si simplu de un party cu prietenii, Jubile Catering iti aduce o multime de preparate savuroase chiar la tine acasă! Transport GRATUIT în Bucuresti!

15 € / pers *
*ofertă valabilă pentru minim 20 pers.MobirisePlănuiești o petrecere în aer liber?
Tot ce trebuie să faci este lista de invitați și să te bucuri de party! Echipa noastră de profesioniști se va ocupa de tot! Servicii incluse:
✔ planificarea, organizarea și desfășurarea petrecerii tale;
✔ transportul, amenajarea și decorarea bufetului;
✔ logistică și accesoriile necesare, personalul, dar și debarasarea.


Vrem să dai o petrecere pe cinste!
Iar pentru asta Iti punem la dispozitie pachetele noastre optionale, foarte potrivite pentru petrecerile în aer liber. Răcoritorul Lemonade Bar din care să savurezi alături de cei dragi o limonadă rece si proaspătă sau renumitele display-uri pe bicicletă: Ice cream Bike cu înghețată delicioasă si răcoritoare si Candy Bike-ul cu produse gustoase realizate artizanal. Nu trebuie ratat nici savurosul Burger Bar, care cu siguranță va fi pe placul tuturor, sau Salad Bar-ul, unde invitații tăi își pot creea propria salată dintr-o gamă diversă de ingrediente și dressing-uri.

15 euro / pers.*
*Ofertă valabilă pentru minim 20 de persoaneBUCURĂ-TE DE PETRECERE, FĂRĂ STRES!

Planificarea unei petreceri în aer liber îti poate da multe batai de cap. Lasă totul în grija unor specialiști! Astfel te vei putea bucura pe deplin de petrecere și de compania invitaților.

PACHETE OPȚIONALE PENTRU O SUPER PETRECERE!

Transformă-ți petrecerea într-una de neuitat! Pentru asta îți punem la dispoziție 5 pachete opționale ce nu pot lipsi de la un garden party: Lemonade bar, Ice cream bike, Candy bike, Burger bar și Salad bar.

SERVICII COMPLETE.

Alege pachetul Garden party, iar echipa noastră de profesioniști se va ocupa de tot: servicii de catering, personal, planificare, organizare și decorare, transport și debarasare!


GARDEN PARTY

15 euro / pers.*
*Ofertă valabilă pentru minim 20 de pers.
Grăbește-te! Datele libere sunt limitate!

Mobirise

COFFEE BREAK

3,5 euro / pers.

Vezi oferta
Mobirise

PACHET CONFERINTA

6,5 euro / pers.

Vezi oferta
Mobirise

LUNCH

9,9 euro / pers.

Vezi oferta

*preturile nu contin TVA

Copyright (c) 2019 Jubile Catering.