Cheese Bar-ul este cel mai nou trend in materie de evenimente.
Fie ca vorbim de nunti, botezuri, aniversari sau evenimente corporate, barul cu branzeturi ii va cuceri chiar si pe cei mai pretentiosi invitati.
Pe langă brânzeturile scumpe frantuzesti precum Roquefort, Camembert si Brie, Gorgonzola italiană, delicioasa Gouda olandeză, fructele proaspete/confiate, nuci si migdale, vedetele barului sunt Scoicile cu Parmezan si rosii cherry – servite în cochilie si Mousse-ul de brânză cu stafide din struguri Hamburg si ciocolată belgiană. Aceste retete speciale ale Jubile Catering, fac din Cheese Bar-ul nostru unul cu adevarat special.
Copyright © 2021 – Jubile Catering | Termeni si conditii
• Branza – Franta: Roquefort • Camembert • Brie;
• Branza – Italia: Parmezan • Gorgonzola;
• Branza – Olanda: Gouda;
• Branza – Elvetia: Emmentaler;
• Mousse de branza cu pasta de trufe;
• Mousse de branza cu somon afumat;
• Mousse de branza cu sardine afumate;
• Pasta de branza cu midie;
• Parmezan cu midii servit in cochilie de scoica;
• Mousse de branza cu stafide din struguri;
• Rulou din crema de branza cu cascaval si strugure rosu;
• Branza Chevre de capra in crusta Panko;
• Mousse de branza cu migdale;
• Mousse de branza cu caise confiate;
• Fructe proaspete: Struguri, Rodie, Pere, Mere;
• Stafide, Caise confiate • Masline verzi • Nuci, Migdale;
• Dulceata facuta in casa de visine, cirese, capsuni;
• Miere bio;
• Grisine • Biscuiti din ovaz • Crackers;
• Chips din paine.
SERVICII INCLUSE:
✓ Transport gratuit în București;
✓ Amenajare și decorare bufet ;
✓ Logistică și accesorii bufet;
✓ Tacâmuri inox, veselă porțelan;
✓ Debarasare.
pentru evenimentul tau!