COFFEE BREAK

Organizati o conferinta, un seminar, un curs sau alt tip de eveniment?
Jubile catering va pune la dispozitie tot ce trebuie pentru a va energiza invitatii in pauza de cafea.

3,5 € /pers*

*Oferta valabila pentru minim 50 persoaneMobirise

COFFEE BREAK


Organizati o lansare, o conferinta sau un eveniment corporate? Noi va punem la dispozitie cafea atent selectionata, produse prospete de patiserie, realizate in laboratorul propriu, chiar si un BARISTA!

Barista este un 'artist al cafelei', un specialist in bauturi pe baza de cafea (cafea proaspata, calda sau rece, cu sau fara arome/lapte/frisca), care va prepara si decora bauturile invitatilor dumneavoastra.

Alegeti BARISTA COFFEE BREAK pentru evenimentul dumneavoastra, poate fi instalat oriunde si este potrivit atat pentru conferinte, expozitii, evenimente corporate, cat si pentru petreceri private.
Participantii se vor simti confortabil, vor fi rasfatati, dar si suficient de energizati, concentrati si atenti in momentul in care vor trebui sa asimileze cunostinte sau vor trebui sa ia decizii de afaceri.
Produse de calitate, atent selectionate

Indiferent de tipul evenimentului va punem la dispozitie cafea atent selectionata si produse de patiserie proaspete, facute in laboratorul propriu.

BARISTA Coffee Break

Alegeti BARISTA COFFEE BREAK si un specialist in prepararea cafelei va avea grija ca participantii sa fie rasfatati, dar si suficient de energizati pentru a asimila toate informatiile!

BENEFICII SI SERVICII INCLUSE

Transport gratuit în Bucuresti;
Amenajare si decorare bufet;
Logistica si accesorii bufet;
Tacamuri inox, vesela portelan;
Debarasare


Rezerva-ti data pentru COFFEE BREAK !

Grabeste-te! Datele libere sunt limitate!
*preturile nu contin TVA


Copyright (c) 2019 Jubile Catering.