Despre noi

Traieste si tu experinta Jubile Catering!

 

 

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul horeca, Jubile a reusit sa se impuna in primul rand prin calitatea serviciilor pe care le ofera, iar in cel de-al doilea rand prin atentia acordata fiecarui eveniment organizat.

Jubile este mai mult decat un organizator de evenimente. Prin experienta noastra punem la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii personalizabile, alaturi de suportul nostru pentru consultanta completa, o echipa ce poate crea, structura si superviza cu un nivel inalt de profesionalism, originalitate, eficienta si flexibilitate.

In calitate de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei am putut intotdeauna sa ne ridicam la standarde ridicate, reusind cu succes imbinarea respectarii unui inalt grad de rafinament al serviciilor cu desfasuarea oricarui angajament intr-un mod eficient si productiv.

Prestigiul pe care l-am castigat de-alungul anilor ne obliga sa mentinem intotdeauna cele mai ridicate standarde in tot ceea ce facem, cuvantul nostru de ordine fiind “calitate”, atat a preparatelor cat si a serviciilor si respectarea promisiunii facute!

×