DONUT BAR

Donut Bar-ul este soluția perfectă de răsfăț pentru o paletă largă de evenimente, de la cele corporate, unde firmele își pot desfăta angajații sau partenerii cu o pauză donuts&coffee, până la cele private, de tip nuntă, botez sau aniversare, unde invitații vor aprecia acest nou candy-bar reinventat.

de la 4,9 € /pers*

*valabil numai impreuna cu meniulMobirise

DONUT BAR


Foarte la modă în 2019, Donut Bar-ul îți oferă experiența unei pauze dulci, în stil american, cu gogoși cu felurite toppinguri, pe care le poți servi alături de cafea proaspătă, cacao cu lapte sau un ceai aromat, în diverse sortimente.
Fie că sunt glazurate cu ciocolată sau caramel, fie că sunt decorate cu bomboane, cu fistic, nuci și alune caramelizate sau cu fulgi de ciocolată, nu ai cum să reziști unei astfel de tentații! Mai mult, le poți personaliza în funcție de tematica evenimentului, chiar și în culorile firmei!

Donut Bar-ul este soluția perfectă de răsfăț pentru o paletă largă de evenimente, de la cele corporate, unde firmele își pot desfăta angajații sau partenerii cu o pauză donuts & coffee, până la cele private, de tip nuntă, botez sau aniversare, unde invitații vor aprecia acest nou candy-bar reinventat.

PACHETUL INCLUDE:
- gogosi cu diferite topping-uri
(acestea putand fi si personalizate direct de catre invitati)
- cafea proaspata sau cacao cu lapte
- diverse sortimente de ceai

de la 4,9 € /pers*

*valabil numai impreuna cu meniulDonut Bar, noul trend
in materie de evenimente!

Donut bar-ul este potrivit pentru orice fel de eveniment. Rasfata-ti angajatii sau partenerii cu o pauza de donuts & coffee sau de ce nu, invitatii la nunta, botez sau chiar aniversare!

Un Donut bar irezistibil!

Pachetul include: gogoși cu diferite topping-uri, ce pot fi personalizate direct de către invitați, cafea proaspătă sau cacao cu lapte si diverse sortimente de ceai.

Beneficii si servicii incluse:

Transport gratuit in Bucuresti
Amenajare si Decorare bufet
Logistică si accesorii bufet
Vesela ceramica si inox
Debarasare bufet


DONUT BAR

de la 4,9 € /pers*

*valabil numai impreuna cu meniul


Rezerva-ti data pentru DONUT BAR!

Grabeste-te! Datele libere sunt limitate!
*preturile nu contin TVA


Copyright (c) 2019 Jubile Catering.