Pranzul este una dintre cele mai importante mese ale zilei, motiv pentru care trebuie sa fie echilibrat si consistent pentru a asigura pentru nevoia organismului de energie in mijlocul zilei de lucru. De aceea, meniurile de pranz de la Jubile Catering vin insotite de un BAR DE SALATE, o alternativa nutritiva, practica si foarte populara in randul celor care aleg sa duca un stil de viata sanatos.
Acest concept are un display atractiv, accesibil tuturor, cu o gama variata de ingrediente proaspete si sanatoase, precum legume, seminte de in, muguri de pin, samburi de caise, de floarea soarelui sau dovleac ori germeni de plante, dar si plante aromatice, germeni de ridiche, afila, mazare sau floarea soarelui.
Asadar, invitatii pot sa isi alcatuiasca, dupa preferinte, propria lor salata din cele peste 20 de ingrediente disponibile, cu sau fara carne.
Acest meniu echilibrat le va `reincarca bateriile` participantilor si ii va ajuta sa se concentreze si sa dea randamentul necesar.
Copyright © 2021 – Jubile Catering | Termeni si conditii
SALAD BAR:
• Rucola, baby spinach, iceberg, lola rosa, lola bianco, cos
• Seminte de: in, ceapa, floarea soarelui, dovleac, samburi de caisa
• Somon fume, file din piept de pui
• Naut, linte
• Germeni de plante: ridiche, afila, mazare, floarea soarelui
• Grisine, crackers
• Plante aromatice in ghiveci: cimbrisor, salvie, menta, rozmarin, busuioc
• Legume proaspete
STARTERE:
• Tartar de ananas si coriandru pe biscuite picant
• Briose cu prosciutto cu parmezan
• Parfait de ficat de rata cu piure de caise pe melba toost
• Canapé cu pui si pesto de busuioc
•Spuma de branza cu trufe pe blinis
MAIN COURSE:
• File de porc/pui la cuptor cu orez jasmine cu alune de padure
• Caneloni cu ciuperci si sos de rosii cu busuioc
DESERT:
• Carrot Cake
• Mousse de fructe de padure
SALAD BAR:
• Rucola, baby spinach, iceberg, lola rosa, lola bianco, cos
• Seminte de: in, ceapa, floarea soarelui, dovleac, samburi de caisa
• Somon fume, file din piept de pui
• Naut, linte
• Germeni de plante: ridiche, afila, mazare, floarea soarelui
• Grisine, crackers
• Plante aromatice in ghiveci: cimbrisor, salvie, menta, rozmarin, busuioc
• Legume proaspete
STARTERE:
• Roast beef (slowcooked la cuptor) pe biscuit picant
• Camembert cu dulceata de ceapa pe paine de secara
• Canapé cu rilette de pui (pui, tarhon, coriandru)
• Ton pe pat de morcov
• Quiche cu somon si branza
• Mozzarella cu rosii si sos pesto
MAIN COURSE:
• Vrabioara de vita la cuptor cu fasole verde cu usturoi si verdeata si sos Gravy
• Noodles de orez cu urechi de lemn si legume cu sos asiatic
DESERT:
• Pinneapple and Coconut Mousse
• Mousse de cicocolata neagra
SALAD BAR:
• Rucola, baby spinach, iceberg, lola rosa, lola bianco, cos
• Seminte de: in, ceapa, floarea soarelui, dovleac, samburi de caisa
• Somon fume, file din piept de pui
• Naut, linte
• Germeni de plante: ridiche, afila, mazare, floarea soarelui
• Grisine, crackers
• Plante aromatice in ghiveci: cimbrisor, salvie, menta, rozmarin, busuioc
• Legume proaspete
Startere:
• Briose cu parmezan si prosciutto
• Somon fume cu pesto de rosii uscate
• Tartar de rosii cu prosciutto crudo
• Shot cu gazpacho si masline picante
• Blinis cu feta si tapenada de masline
• Pastrama de vita cu rucola si ardei gras
• Canapé cu spuma de branza de capra si coriandru
• Rulada e pui cu muguri de pin si fructe confiate
MAIN COURSE:
• Muschi de vita cu cartofi noi si sos de vin rosu
• Somon la cuptor cu broccoli si conopida si sos de unt cu lamaie
• Piept de pui invelit in pancetta cu cartofi cu rozmarin la cuptor
DESERT:
• Carrot Cake
• Pinneapple and Coconut Mousse
• Mousse de cicocolata neagra
BENEFICII SI SERVICII INCLUSE:
✓ Transport gratuit în București;
✓ Logistică și accesorii decor;
✓ Debarasare.
pentru evenimentul tau!