MIC DEJUN

Va pregatiti de o lansare, o sedinta sau orice alt tip de eveniment? Sau poate vreti sa va recompensati colegii... Jubile catering va ofera mai multe tipuri delicioase de mic dejun menite sa energiezeze si sa asigure organismului nutrientii necesari pe tot parcursul zilei.

7,5 € /pers*

*Oferta valabila pentru minim 30 persoaneMobirise

MIC DEJUN


Va pregatiti sa organizati evenimente ce incep de la primele ore ale diminetii si aveti nevoie de un mic dejun gustos si sanatos?

Indiferent de tipul evenimentului organizat, fie ca este vorba de o inaugurare, o petrecere, un mic dejun de lucru, lansare sau oricare altul, noi va oferim mai multe tipuri de mic dejun ce includ produse de patiserie, mini sandwich-uri, preparate sarate, duceata, iaurturi, bauturi calde, sucuri naturale si alte produse menite sa energiezeze si sa ofere organismului nutrientii de care are nevoie pentru tot parcursul zilei.
Mic dejun variat

Va punem la dispozitie mai multe variante de mic dejun, dar si pachete optionale absolut delicioase cu care va puteti surprinde invitatii. Alegeti varianta perfecta in functie de preferinte si de tipul evenimentului organizat.

Pachete optionale

Surprinde-ti invitatii cu 3 pachete optionale absolut delicioase: fresh drinks, waffles bar sau kerek bar (kurtos cu inghetata, fructe si topping-uri savuroase).

Servicii incluse:

Transport
Amenajare bufet
Logistica necesara
Debarasare bufet


MIC DEJUN

7,5 € /pers*

*Oferta valabila pentru minim 30 persoane


Rezerva-ti data pentru MIC DEJUN!

Grabeste-te! Datele libere sunt limitate!
*preturile nu contin TVA


Copyright (c) 2019 Jubile Catering.