SANDWICH BAR

Sandwich-urile sunt una dintre cele mai populare alegeri atunci când vine vorba de o gustare rapidă sau un mic dejun savuros înainte de o ședință sau o conferință. Noi îți punem la dispoziție 3 variante delicioase și sănătoase de sandwich bar, inclusiv pentru vegetarieni/vegani.

7,9 € /pers*

*Oferta valabila pentru minim 40 persoaneMobiriseSandwich-urile sunt una dintre cele mai populare alegeri atunci când vine vorba de o gustare rapidă sau un mic dejun savuros înainte de o ședință sau o conferință.

Noi îți punem la dispoziție 3 variante delicioase și sănătoase de sandwich bar, cu legume proaspete, brânzeturi și mezeluri de calitate, semințe și specialități.

Special pentru vegani, vegetarieni sau cei care își doresc să mănânce cât mai sănătos, am creat meniul Vegan Sandwich Bar, cu specialități de brânzeturi atent selecționate, mango, avocado, caju și o mulțime de semințe bogate în vitamine.

7,9 € /pers*

*Oferta valabila pentru minim 40 persoanePRODUSE ATENT SELECȚIONATE.

Îți punem la dispoziție o varietate mare de produse atent selecționate, ideale pentru o gustare rapidă și sănătoasă, pornind de la brânzeturi până la specialități din carne și legume proaspete.

SANDWICH BAR PENTRU VEGETARIENI ȘI VEGANI.

Special pentru aceia a căror alimentație se bazează pe fructe, legume proaspete, brânzeturi și semințe am creat un meniu special, care să le dea energie pe tot parcursul zilei.


SANDWICH BAR

7,9 € /pers*

*Oferta valabila pentru minim 40 persoane


*preturile nu contin TVA

Copyright (c) 2019 Jubile Catering.